Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 23:45 Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 13:47
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας, στους διεθνείς αγώνες UCI στις κατηγορίες 1 και 2 που διεξήχθησαν στην Κύπρο. Ο Περικλής Ηλίας κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία S1 και πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. H ελληνική αποστολή συγκέντρωσε βαθμούς, στην προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Δηλώσεις του προπονητή της εθνικής ομάδας Γιώργου Κατσέλη:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μας στους αγώνες. Ο Περικλής Ηλίας με την τρίτη θέση που πήρε έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησε στον τελευταίο αγώνα. Επίσης συγκεντρώσαμε βαθμούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, που ήταν και ο αντικειμενικός μας στόχος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την εμφάνιση των άλλων δύο αθλητών του Γιώργου Πατέ-Τουμάνη και του Νίκου Ταχόπουλου, οι οποίοι όμως στάθηκαν άτυχοι και αντιμετώπισαν πολλά τεχνικά προβλήματα. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και νομίζω ότι σύντομα στην Κύπρο θα παρακολουθήσουμε και αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου.
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|